A megmérettetés ideje

Tisztelt Tinnyei Lakosok!

Elérkeztünk a választás elötti utolsó naphoz! Szokták mondani, hogy “a jó pap holtig tanul”. Számomra az utóbbi egy hónap, a kampány időszaka igen tanulságos volt. A sok-sok beszélgetésből egyértelműen érzékelhető volt, hogy nagy várakozással tekintenek a tinnyei emberek a mostani választásra!

Szeretnék és várják a változást, ami legyen a település életében pozitív, hiszen nincsen újabb 5 év arra, hogy “ne történjen semmi”!

Ahhoz azonban, hogy bölcs döntés szülessen mindenkinek az urnákhoz kell először járulnia! Fontos, hogy ne csak érezzük a felelősséget Tinnye községünk további sorsa iránt, hanem tevőlegesen is hozzájáruljuk ahhoz!

“A szó és az akarat semmit sem ér tetterős cselekvők nélkül!”

A jó döntés megalapozása érdekében a szombati kampányzáró összejövetlen még lehetőség nyílik, hogy közvetlenül kicseréljük a tapasztalatainkat, a még megválaszolatlan kérdéseinkre választ kapjuk, megerősödjön a hitünk egymásban, vagy az esetleg eddig elmaradt személyes találkozót még pótolni tudjuk! Finom falatok mellett megtehetjük és koccinthatunk egymás egészségére amire az elkövetkező időszakban igencsak szükségünk lehet!

A legjobbakat kívánom minden tinnyei lakosnak és sok szeretettel meginitálom Önöket szombaton 14 órakor kezdődő rendezvényünkre a Kossuth Lajos Művelődési házban kezdődő rendezvényünkre!

Jöjjenek el és érezzék jól magukat!

Tisztelettel, megköszönve támogatásukat,

Krix Lajos

Konstruktív ötleteit, meglátásait, hozzászólását szívesen fogadjuk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s